Поліглот

Вітаємо учнів Краснопільського ліцею №1 Краснопільської селищної ради та вчителя англійської мови Биченку Людмилу Іванівну з перемогою у Міжнародному конкурсі іноземної мови "Поліглот" (Чехія, м. Тепліце).

З 1 по 28 лютого 2023 року відбувся Міжнародний конкурс іноземної мови «Поліглот». Організатором конкурсу є Міжнародний інноваційний центр «Perspektiva plus», м. Тепліце, Чехія. Даний конкурс є дистанційною формою організації інтелектуально-пізнавальної діяльності, спрямованої на перевірку знань і розвиток інтересу до різних галузей науки у дошкільнят, школярів, студентів, педагогічних працівників. Завдання вимагали знання іноземної мови, кмітливість і бажання пізнавати нове.

Учні Краснопільського ліцею №1 Краснопільської селищної ради та вчитель англійської мови Биченко Л.І. взяли активну участь у конкурсі та здобули перемогу:

Кузнецова Поліна, учениця 6-Б класу, представила роботу у вигляді презентації про свою мрію відвідати столицю Великої Британії – Лондон та визначні пам’ятки міста. (І місце)

Робота, Кондратенко Вікторії, учениці 8-Б класу «У природи немає поганої погоди» здобула І місце. Учениця вважає, що погода має здатність змінювати емоції та почуття людей за лічені секунди.

Корнієнко Ангеліна, учениця 7-А класу, вважає, що сім’я – це найголовніший скарб для людини. Учениця описала свою сім’ю, традиції та не забула про свого домашнього улюбленця. (ІІ місце).

Биченко Людмила Іванівна - вчитель англійської мови - І місце ( презентація: "Natural wonders of Ukraine").

/Files/images/_novini/2023_nov/polglot/2.jpg /Files/images/_novini/2023_nov/polglot/3.jpg /Files/images/_novini/2023_nov/polglot/4.jpg /Files/images/_novini/2023_nov/polglot/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 56

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.