Рятувальники Сумщини продовжують проводити роз'яснювальну роботу в трудових колективах

8 лютого рятувальники провели бесіду з представниками педагогічного колективу Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Захід було проведено в режимі діалогу, з дотриманням всіх необхідних заходів щодо недопущення поширення короновірусної інфекції, під час якого працівники закладу задавали найбільш актуальні питання з пожежної безпеки. У свою чергу рятувальники нагадали зібранню основні правила безпечної поведінки в побуті, наголосили на необхідності дотримання правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та електронагрівальних приладів, а також роз'яснили алгоритм правильних дій в різноманітних надзвичайних ситуаціях. Усім присутнім працівникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій роздали спеціальні інформаційні пам'ятки з переліком правил безпеки життєдіяльності та алгоритмами дій у разі виникнення надзвичайних подій.

Присутні подякували рятувальникам за змістовну бесіду та наголосили на необхідності подібного роду заходів задля безпеки населення./Files/images/_novini/2022_nov/Роз’яснювальнаРоботаВТрудовихКолективах.jpg

Сумське районне управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області
Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.