Знання – наполеглива праця

Знання – наполеглива праця.

Знання не приходять самі по собі, їх здобувають наполегливою працею. Тому, успішними стають не просто здібні діти, а ті, які багато працюють над собою.
Бути активною, вийти за межі шкільної освіти, взяти участь у написанні наукової роботи МАН та отримати додаткові важливі знання ризикнула учениця 11-го класу Яненко Яна. Вибрана нею тема стала успішною і цікавою для наукового загалу університету секції «Макроекономіки», набрані бали за письмову роботу з математики та вдалий захист наукової роботи дали можливість отримати перше місце та стати переможницею.
Учні Краснопільської школи є постійними учасниками і переможцями різних етапів олімпіади з географії. Так, Коваль Богдана, учениця 8-го класу, здобула перемогу на ІІІ етапі олімпіади і готується взяти участь на загальнооукраїнському рівні.
Тож успіхів вам і надалі!

/Files/images/_novini/2020_nov/znannyanapoleglivapratsya/IMG_7471.JPG /Files/images/_novini/2020_nov/znannyanapoleglivapratsya/IMG_7464.JPG/Files/images/_novini/2020_nov/znannyanapoleglivapratsya/IMG_75891.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 316

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.