Пам'ять про Небесну сотню

Пам'ять про Небесну сотню.

20 лютого в День Героїв Небесної сотні в школі були організовані заходи, щодо вшанування пам’яті загиблих на Майдані під час «Революції Гідності». Подвиг яких став прикладом сили духу і стійкості українського народ в боротьбі за свій вибір.

Класними керівниками проведені уроки мужності, години спілкування, виховні бесіди спрямовані на виховання патріотизму підростаючого покоління свідомих громадян своєї країни.

Учні 5-А класу під керівництвом вчителя історії Ткаченка О.С. відвідали тематичну виставку в шкільній бібліотеці та провели виховну годину , приурочену трагічним подіям 6-річної давнини. Прослухали тужливу українську пісню «Пливе кача», та вшанували пам'ять героїв хвилиною мовчання.

Вчитель історії Дегтярьов Р.К. з старшокласниками переглянули та обговорили фільми «Сильніше ніж зброя» та «Євромайдан: Революція Гідності. Повна хронологія!». Для 9-Б класу проведено тематичний урок «Небесна сотня воїнів Майдану».

/Files/images/_novini/2020_nov/pampronebsotnyu/IMG_7354.JPG/Files/images/_novini/2020_nov/pampronebsotnyu/IMG_7357.JPG/Files/images/_novini/2020_nov/pampronebsotnyu/IMG_7359.JPG/Files/images/_novini/2020_nov/pampronebsotnyu/IMG_7367.JPG/Files/images/_novini/2020_nov/pampronebsotnyu/IMG_7371.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.