Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в школі з 11 по 17 листопада було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

Завдання Тижня безпеки дорожнього руху – нагадати учням про необхідність дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернути увагу школярів до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.

Під час Тижня безпеки дорожнього руху було проведено тематичні уроки, бесіди, години спілкування «Жити цікаво та безпечно», «Вчи і поважай правила дорожнього руху», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів». Для учнів старших класів організовано практичні заняття з надання долікарської допомоги під час ДТП «Знаю, вмію, врятую», конкурс дитячих малюнків «Знай дорослий, знай дитя: Безпека руху – це життя» серед учнів 5-8 класів. Вчителями основи здоров’я були проведені бесіди з елементами тренінгу «Безпека пішохода», «Безпека пасажира», а учнями шкільного самоврядування урок – гра «Безпека на дорозі» (6-А, 7-В кл.). Для учнів 2-Б класу було проведено практичне заняття за участю інспектора ЮП Краснопільського ВП Томурка Валентина Олеговича.

15 листопада 2019 року у школі проведено єдиний національний урок «Безпечна країна». Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я.

/Files/images/_novini/2019_nov/tijdenbezpdorruhu/IMG_6697.JPG/Files/images/_novini/2019_nov/tijdenbezpdorruhu/IMG_6698.JPG/Files/images/_novini/2019_nov/tijdenbezpdorruhu/IMG_6706.JPG/Files/images/_novini/2019_nov/tijdenbezpdorruhu/IMG_6707.JPG/Files/images/_novini/2019_nov/tijdenbezpdorruhu/IMG_6708.JPG/Files/images/_novini/2019_nov/tijdenbezpdorruhu/IMG_6712.JPG/Files/images/_novini/2019_nov/tijdenbezpdorruhu/IMG_6716.JPG/Files/images/_novini/2019_nov/tijdenbezpdorruhu/IMG_6717.JPG/Files/images/_novini/2019_nov/tijdenbezpdorruhu/IMG_6719.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.