/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_0126.JPG

Школа радо двері відчиняє


2 грудня гостинно відчинила двері Краснопільська загальноосвітня школа І- ІІІ ступенів своїм майбутнім учням – першачкам 2018 року та їхнім батькам. Розпочалися заняття в Школі майбутнього першокласника. Скільки сюрпризів, цікавих зустрічей чекало на присутніх! Адже і вчителі, і учні хотіли зробити цей день особливим, незабутнім, щоб перше знайомство зі школою викликало у дітей тільки приємні спогади і сформувало позитивне ставлення і до школи, і до вчителя, і до процесу навчання вцілому. Для наших діток це було перше знайомство зі школою, яке пройшло цікаво, пізнавально.

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_0138.JPG

У гості до майбутніх школяриків завітали Буратіно, Мальвіна, Міккі Маус, Карлсон, Телесик, Лікар Айболить. Вони в ігровій формі розповіли про те, як проходить навчання в школі, чому вчать. Діти активно відгадували загадки, співали й танцювали під час “Веселої перерви”, залюбки повторюючи рухи, при цьому даючи “настанови” одне одному. Казковим гостям вдалося переконати присутніх у тому , що, дійсно, в цій школі створені всі умови для гармонійного розвитку, якісного навчання та виховання.

Нам, батькам, було цікаво дізнатися, в якому закладі навчатимуться діти, в яких умовах, і хто поведе їх Країною знань. Тому для нас було організовано зустріч із адміністрацією школи: директор Яремчук А. І. розповів про здобутки та досягнення навчального закладу, про створені умови для навчання учнів перших класів, відмітив, що Краснопільська ЗОШ І- ІІІ ступенів була відібрана для участі в пілотному проекті "Нова українська школа", а тому цьогорічні першокласники навчаються за новою програмою. Заступник директора Терещенко Н. А. ознайомила присутніх з роботою початкової ланки, з методичними рекомендаціями щодо організації навчально-виховного процесу з майбутніми першокласниками й відповіла на численні запитання: як підготуватися до вступу до школи, про умови та особливості навчання й дозвілля учнів, про інноваційні проекти, освітні можливості й додаткові переваги навчання саме в цій школі.

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_0163.JPG

Ніна Артемівна нагадала просту істину: освіта може зробити дитину розумною, але щасливою робить її лише душевне, розумно організоване спілкування з близькими й рідними людьми – родиною. Тільки від нас, батьків, залежить чи зможемо ми створити в сім’ї саме таку атмосферу, яка не тільки підготує дитину до успішного навчання, але й дозволить їй зайняти гідне місце серед однокласників, відчути себе в школі комфортно.

Вона також представила вимогливих і креативних, емоційних і щирих вчителів Лебеденко Лілію Вікторівну та Мурзу Ліну Олександрівну, які будуть працювати з учнями 1-х класів у наступному навчальному році.

Потім ми пройшлися шкільними коридорами, побували в класних кімнатах першокласників, на власні очі побачили як і чим живе школа. Куди б ми не йшли, всюди нас зустрічали посмішкою, добрим словом.

Діти мали змогу посидіти за новенькими партами, переглянути цікавий мультфільм на інтерактивній дошці. А скільки радощів, скільки незабутніх емоцій викликало перебування в ігровій кімнаті «Дивосвіт»!

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_0182.JPG

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_0183.JPG

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_0179.JPG

Сучасний яскравий, кольоровий інтер'єр, різноманітні розвивальні іграшки. Хтось складав пазли, хтось будував замок за допомогою величезного м’якого конструктора, хтось бавився у розвивальні ігри - всім знайшлося заняття за інтересами . Нові емоції запалили дитячі оченята світлими вогниками, зарядили їх гарним настроєм. Було видно, що діти вже відчули себе справжніми школярами.

Від імені батьків хотілося б подякувати всім, хто доклав зусиль до підготовки та проведення свята.

У нас склалося приємне враження про Ваш заклад - школу радості, творчості й розвитку, школу духовного зростання. Ми зрозуміли , що двері Краснопільської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів завжди відчинені для нас та наших діток!

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_0188.JPG

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_0189.JPG/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_0190.JPG

/Files/images/den_vdkritih_dverey/IMG_0185.JPG

Група батьків майбутніх першокласників

Кiлькiсть переглядiв: 460